YANG SUSHI & GRILL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 25 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yang Sushi & Grill. Meer weten? Ontdek meer

1 jun 2024 om 8:53 Kwaliteit van het eten was zeer slecht. Ik had de duurste gerechten waar je wat van mag verwachten. En de bami erbij was ook nog eens niet te eten. Alles zo in de container gegooid. Ik bestel hier nooit meer. Zonde van mijn geld..
26 mei 2024 om 19:40 Ondanks duidelijke instructies waar af te leveren werd mijn maaltijd bij de balie van de boerderij gelegd. Geen telefoontje niets. Na 1,5 uur kwam iemand mijn maaltijd brengen. De camping ligt nog geen 3 km bij de thuisbezorgd plek vandaan. Koud!
8 mei 2024 om 20:58 Hoge kwaliteit eten en op tijd bezorgd!
8 apr 2024 om 11:26 Prima ervaring. Wel wat lange bezorgtijd, maar als dat eenmaal weet calculeer je dat in en bestel je wat eerder. Kwaliteit is goed.
21 mrt 2024 om 19:58 Vaak verkeerde bestelling of bestelling niet compleet. Als je ze belt snappen ze je niet vanwege een enorme taalbarrière. Soms wacht je twee uur op je bestelling. Hier gaat echt van alles mis. Jammer, het is duur en kwaliteit is slecht.
19 mrt 2024 om 19:38 Bezorg tijd was prima! Echter smaakt de sushi anders dan voorheen, valt uit elkaar en wordt verpakt in kleinere bakjes waardoor je de sushi er moeilijk uit kan pakken. Tip: hou het zoals het was!! Dat was heerlijk!! Nu is de kwaliteit er slechter op
9 mrt 2024 om 21:33 Sushi was echt niet lekker… smaakte alsof het uit de supermarkt kwam, jammer
6 mrt 2024 om 19:34 Tijdje terug rundvleesgerecht besteld, helaas was meer dan de helft van het vlees veel te taai. Kan een keer gebeuren denk ik dan. Nu maar eens een kipgerecht genomen. Hmmm, vlees was heel erg droog en hard. Erg jammer....
18 feb 2024 om 8:16 Hadden besteld met een bezorgtijd om 18.00 uur werd ook keurig om die tijd bezorgd door een uiterst vriendelijke bezorger. De sushi was weer heerlijk.
10 feb 2024 om 20:51 Het eten was weer super vers... heerlijk! En een ontiegelijk vriendelijke bezorger!
4 feb 2024 om 11:17 Goeie sushi tent!
14 jan 2024 om 22:14 Super lekker eten! Aardige bezorger. Acceptabele bezorgtijd.